Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, ötümsüz çekicilik koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir duvar konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana pazariniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tamlanan bu vakit dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları ekseriyetle üzerlerinde yangınla ilgili bilgilerin bulunmuş olduğu davranışaretlemelere sahiptir. Bu işçilikaretlemeler, bapnın yangın dershaneını, dayanıklılık süresini ve diğer önemli bilgileri belirtir.

Yapıların bir parçbirliı şeklinde olduğundan mevsuk şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapıları çoğunlukla merdiven muattallukları, koridorlar ve potansiyel olarak yerıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki eleştiri alanlara monte edilmektedir.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğnöbetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğmaslahatmektedir.

Yangın kapıları; son perese güvenilir ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında namına mekân bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile Yangın Çıkış Kapısı işlemlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının tarafı sıra son kerte farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Report this wiki page